Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Kratak uvod u keper tkanina Nov 15, 2017

Warp i potke najmanje dva pređa utkati jednom, korištenje dodajući geografsku širinu i dužinu, promijeniti struktura vlakana, kolektivno poznati kao keper tkanina.

Uvod

Tkanina organizacije za drugi na keper, 45° lijevo koso tkanina, retke pozitivne keper su očite, išaran keper suprotnoj strani je vrlo očita. Broj warp i potke pređa je blizu i u pređa je malo gušća nego kod kaki.

Klasifikacija

Keper tkanina je podijeljen u dvije vrste grubo keper i fino keper

Traper s više od 32 (18 Britanci) pamučna pređa za warp, potke, fino keper sa sljedećim 18 (32 više) pamučna pređa kao warp, potke. Trapera ima bijeli, izbjeljivač i buku i druge vrste, obično koriste kao uniforme, Sportska odjeća, sportske cipele mapu, Henri platno krpom i brtva materijal. Širok širine bijeljenja keper može biti korišćeno kao list, nakon ispisa obrade također može se koristiti kao posteljina. Elementa boja i šarolik dobro keper očišćene su elektro-Optički ili kalandriranje, i može poslužiti kao kišobran lica i odjeće Stezaljku.

Karakteristike

Postoje pozitivne i negativne bodove, kompletnu organizaciju ciklus unutar isprepliću točka, Plutajuća linija ima više, osjetiti mekana, tkanina gustoće je veća, proizvod je relativno gusta, organizacija trodimenzionalni osjećaj je jači . Postoji 30 podružnica, 40, 60 grane.