Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Prednosti i zahtevi za klasifikaciju poliesterskog pamučnog tkanine od keper Aug 09, 2018

Struktura tkanine od poliesterskog pamučnog tkanine se može podijeliti u dvije gornje i donje keper 45 °. Pod normalnim okolnostima, levi kosi pamučni materijal ima očigledne prednje cepačke linije, a obrnuta strana varijante keper nije očigledna. Blizu, gustina je nešto veća od gustine vuka, a ruka se oseća mekše od kaka.

Osnovni zahtevi za klasifikaciju poliesterskih pamučnih tkanina

Pamučne tkanine od poliester-pamuka se mogu podeliti u dva tipa: debeli keper i fin keper. Gruba tkanina od keper se koristi za osnove i vatok od pamuka broj 32 ili više (18 inča ili manje), a pamučna pređa manje od 18 (32 inča ili više) za finu keper. Kao osnova i votka. Keper je dostupan u belim, beljenim i šarenim bojama, a često se koristi u uniformama, sportskim oblicima, patike, emery tkanine i obloge.

Široka širina kačkavane keperene tkanine od poliesterskog pamuka kombiniranog crepiranog platna može se koristiti kao lim. Pod normalnim okolnostima, može se koristiti kao posteljina nakon štampanja. Boja i varljiva tkanina od keper se može koristiti kao kišobran nakon što je elektro-optički ili kaljen. Klipovi za lice i odjeću.

Prednosti upotrebe poliesterskog pamuka blendiranog keper tkanine

Lako održavati toplu, meku kožu, apsorbujući vlagu i prozračan. Pamuk keper je antistatička svila. Uglavnom se proizvodi od uvezenih provodnih vlakana i hemijskih vlakana kao sirovina i obrađuje naprednom tehnologijom. Pogodan je za naftu, hemiju, elektroniku, rudnik uglja i druge provodne industrije.

http://www.jinertefabric.com/