Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Cavalry Twill Fabric Karakteristike Apr 26, 2018

Kakva je tkanina c avalerija? Verujem da su svi prvi put čuli da postoji takav materijal. Tzv. Kavaljerni kosi tkanina zapravo se odnosi na grubu keper tkaninu. Tekstura ovog tkanina je vrlo jasna. Konjica se može smatrati viteškim konjem, a konji stope su poput pravca takvog statona.

 

Takođe se obično naziva Cavalier Oblique, tipom keper tkanja. U tkaninama postoje mnoge vrste tkanina, au materijalima koji se koriste za odjeću, konjica je jedna od najčešće korištenih tkanina. Na primer, na tržištu su dostupne mnoge profesionalne košulje i materijali profesionalnog odijela. Pored profesionalnih kostima za rukavice, jakne imaju i kavalirne kosulje.

 

Tzv. Avalerija t će se u stvari odnositi na keperove tkanine, uključujući različite teksture. Na primjer, postoje slomljeni keper; 2 na 1 (2/1) keper; 2 na 2 (2/2) keper, takođe poznat kao dva kosa; 3 na 1 (3/1) keper; 4 na 1 (4/1) keper, poznat i kao saten tkanje. Među njima, konjička konjička 3 na 1 ispod plus 1 na 1 u organizaciji je standardna konjička konjička. Ovi su podeljeni od organizacije, ali se takođe mogu klasifikovati iz procesa sirovina, kao što su kosi konoplja, elastična konjička konjica, kosa konjica, polu-elastična konjička konjica, kosa konjička konjica, konjica konjičke konjice, elastična konjička kosa 2 / 3, dvostruka elastična konjica i 3/3 konjice.

 

Naravno, dijagonalna tkanina različitih keper tkanja izgleda drugačije od izgleda. A različiti osećaj kompozicije tkanine nije isti, konji su kosi tanki i debeli, neki pogodni za proleće i leto, neki pogodni za jesen i zimu.

 

Zapravo, na sadašnjem tržištu postoji puno tkanina koje se koriste u tkanju konjske strukture kavaljerije, a to će biti s velikim kvalitetom, jedinstvenim stilskim karakteristikama koje će privući većinu kupaca. Konvičaste tkanine obično su tkane na mašini za tkanje vazduha. Oni su duboko obrađeni, kao što su navijanje, pre-skupljanje, podešavanje, bojenje i završna obrada.

 

http://www.jinertefabric.com /