Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Klasifikacija najlon platnu kreton i prednosti korištenja Mar 16, 2018

Najlon platnu kreton je vrsta debele pamučne tkanine ili tkanine konoplje. Njegov naziv je izvorno ime za punim jedrima. Pamuk/pamučne tkanine platna obično koristite običan tkati tkanine za proizvodnju i mali broj keper plete. Organizacija, warp i potke koristiti više tokova.

Najlon platnu kreton može općenito podijeliti gruba platna i dobro platna, a u određenoj Mjeri, gruba platna se također nazivaju krović krpe. Često se koriste za proizvodnju četiri do sedam tokova pređe na 58. Tkanina je brz i izdržljiv, dobra voda otporom. Služi za pokrivanje vozila i otvoreni za pohranu, kao i vanjski jedra.

Fino platno warp i potke predivo u najlon pamučne platnu tkanine su uglavnom od No.58 do br.6 No.28. Uglavnom koriste se za proizvodnju odjevnih predmeta zaštite rada i njihovih proizvoda tijekom postupka koristiti. Nakon bojenja može se koristiti kao cipele, putovati torbe, ruksake i ostale tkanine. Osim toga, postoje gumene platno, otporan na vatru, zračenje zaštita platna, papir stroj platna.

pamučne tkanine najlon platnu imaju Jake teksture, dobra elastičnost, prozračnosti, niska skupljanja, nisu lako uloviti, su lako tabletu, osjetiti glatku i čvrstu, bora, lako se skrbi i može učinkovito spriječiti vlagu iz zabada opet. Pamučne tkane tkanine funkcionirati prekid. Pamuk i svila isprepletene tkanine su mekane u boji.

http://www.jinertefabric.com/