Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Klasifikacija najlon keper kreton i njihove prednosti Mar 15, 2018

Struktura tkanine najlon keper kreton je uglavnom dijagonalan uzor na vrhu. U procesu izrade tkanine, otvorena dijagonalan uzor je vrlo očita. Sirotinjskom dijelu slabo obojen keper tkanina nije očita. Warp i potke tačaka pamuk/pamuk keper tkanina su blizu. , malo Gušće nego potke, osjećaju mekše od kaki.

Klasifikacija najlon keper kreton

Najlon keper kreton može učinkovito podijeliti dobro keper i grubo keper u određenoj mjeri. Grubo keper tkanina uglavnom koristi s pamučne pređe broj 32 ili iznad za warp i potke, finog keper tkanina sa pamučne pređe broj 18 ili manje za warp i potke prediva.

Pamuk keper tkanina od plastike će imati Bijele, bijeljeni i išaran boja kada se koristi, i često koristit kao uniforma, Sportska odjeća, sportski cipela isječak, Henri krpom prateći, i prateći materijal tijekom uporabe. Širokom formatu izbjeljene keper može biti upotrijebljena kao list i može poslužiti kao krevet lista nakon ispisa. Keper i išaran dobro keper isprepliće smo završili sa elektro-Optički ili kalendar završetka. Korištenja kao kišobrana i odjeća isječke.

Jindi je riblja kost pamuka i plesti keper tkanina su glavne komponente Miješane vlakna tkanine tokom procesa proizvodnje. Ova vrsta tkanina jejedan od narodnog omiljene konvencionalnim mješovita tkanina tkanine. U određenoj Mjeri, to je uglavnom zbog svoj jedinstveni stil. Dragi, pored pristupačne tkanina cijene čine obični ljudi mogu prihvatiti pojavu svježe i profinjen, šarmantan stil, tekstura, osjećaju, stil, funkcionirati, i sl. su bolji od drugih Miješane tkanine.

http://www.jinertefabric.com/