Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Zajedničke karakteristike tkanina za odjeću Feb 27, 2018

1, pamuk je opšti termin za sve vrste pamučnog tekstila. Koristi se za izradu modne, casualne odjeće, donjeg veša i košulja. Njegove prednosti su lako održavati toplo, meko i lično, higroskopnost, prozračnost je vrlo dobra.

2, Burlap se bazira na kanabisu, platnu, ramiju, jutu, sisalu, abaku i drugim vlaknima od konoplje od tkanine. Uopšteno se koriste za obuću, radnu odeću, ali i za proizvodnju običnog ljeta. Njegova prednost je visoka čvrstoća, apsorpcija vlage, toplotna provodljivost, prozračnost je vrlo dobra.

3, Svila je kolektivni termin za sve vrste svilenih tkanina napravljenih od svile kao sirovine. Kao i pamuk, on ima mnogo varijeteta i različitih ličnosti. Može se koristiti za različite odeće, posebno za izradu ženske odeće. Snage su tanke, prijatne, meke, glatke, prozračne, šarene, sjajne, elegantne, udobne za nošenje.

4, vunena, poznata i kao vuna, koristi se za sve vrste vune, kašmira utkana u generičko ime tkanine. Obično je pogodna za izradu formalnih, vrhunskih odeće kao što su haljine, odela i kaputi. Njegova prednost je habanje protiv bora, mekani dodir, elegantno oštro, fleksibilno, toplo i jako.

5, koža je štavljena životinjska krznena tkanina. Koristi se za izradu modne, zimske odjeće. Može se podijeliti u dvije kategorije: Prvo, koža, odnosno nakon uklanjanja kose kože. Drugi je krzno, to je tretirana kožna koža. Njegove prednosti su lagane i tople, elegantne.

6, hemijska vlakna je skraćenica od hemijskih vlakana. Korišćenje polimernih jedinjenja kao sirovine od tekstilnih vlakana. Obično je podeljen na dve kategorije veštačkih vlakana i sintetičkih vlakana. Njihova zajednička prednost je šarena, mekana tekstura, oštra, gladak i udoban.

7, Blend je prirodno vlakno i hemijska vlakna u skladu sa određenim procentom mješavine tkanine, mogu se koristiti za izradu svih vrsta odjeće. Njegova snaga je da ne samo da apsorbuje odgovarajuće prednosti pamuka, konoplje, svile, vune i hemijskih vlakana, već i da izbegne njihove nedostatke što je više moguće i relativno jeftin u vrednosti.

8, Modal je vlakno regenerisano vlakno sa viskoznim vlaknima modulom visoke vlage razvijen od kompanije Lenzing Austria. Vlakno je izrađeno od evropskog bukovog drveta, najpre je napravljeno u drvnoj pulpi, procesu spinovanja u vlakna. Sirovi materijali proizvoda su svi prirodni materijali koji su bezopasni za ljudsko telo i mogu se prirodno razgraditi i bezopasni za životnu sredinu. Modalno vlakno karakteriše kombinacija luksuzne teksture prirodnih vlakana i praktičnost sintetičkih vlakana. Sa pamučnom mekanom, sjajnom svilom, glatkom konopljom i apsorpcijom vode, propustljivost je bolja od pamuka, sa visokom stopom bojenja, svetlom i punim bojama. Modalno vlakno se može mešati sa različitim vlaknima, prepletenim, kao što su pamuk, konoplja, svila itd. Kako bi se poboljšao kvalitet ovih tkanina, tako da tkanina može ostati mekana, glatka, igrati vlastite karakteristike vlakana, kako bi postigla bolje rezultate.

http://www.jinertefabric.com/