Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Pamučne i keper tkanine osvajaju povjerenje potrošača Jun 29, 2018

Pamučna tkanina od cotton pamuka pripada inovativnom tkaninom za obuću i privukla pažnju potrošača na tržištu. Istovremeno, on takođe zauzima veliki tržišni prostor zbog sopstvene superiornosti. Pamučna tkanina od pamuka je kombinacija prirodnih vlakana i kemijskih vlakana, što daje punu prednost komplementarnim efektima različitih sirovina. Idealna je tkanina sa visokim tehničkim sadržajem i novim stilom.

 

Pa, kako je napravljen ovaj keper? U stvari, osnova tkanine je napravljena od 21-te pamučne predivo kao sirovina, a vot je napravljen od 140D najlon-6FDY kao sirovina, a specifikacija je 124 * 72 odabranog keper tkanja na crevu za vazduh. Ovaj materijal ne samo da ima otpornost na bore i abraziju najlonske tkanine, već ima i udobnost i prozračnost pamučne tkanine.

 

Tokom proizvodnog procesa, tkanine za pamuk / pamuk moraju se obrađivati kroz glavne procese kao što su singing, desizing, beljenje kiseonikom, recikliranje izvora, bojanje i stereotip. Pamučne tkanine od pamučne pamučne tkanine dobijaju povjerenje potrošača s njihovim superiornim izgledom, prozračnosti, grubom stilom, mogućnošću sprječavanja statičkog elektriciteta, a ne lako se bore.

 

http://www.jinertefabric.com/