Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Pamučna sjajna tkanina ima dobru higroskopnost i strukturu Aug 01, 2018

Tkanina brokata je higroskopna, mekana na dodir, udobna za nošenje, lagana za toplo, udobno nošenje, meko, blago prilagođeno, higroskopno i prozračno. Materijal od pamučnog brokata predstavlja ovaj saten tkanje. Pletena je kopčama. Satin je vrsta tkane od satena od svile, poliestera i drugih vlakana. Prepletena je sa ratom (ili potkom) preko nekoliko vlakana (ili osnove) na površini tkanine. Struktura je čvrsta i površina je glatka i sjajna.

Tkanina od cotton brocade je saten materijal sa tkanjem keper, a površina tkanine ima očigledne kosu linije, osećaj, sjaj i dobru elastičnost. Trenutno, većina štampanih proizvoda na tržištu koristi ovaj materijal, mnogi kupci poput tkanine od keper, jer se ruka osjeća meko, ali relativno ravna tkanina se smanjuje.

Pamučna brokatna tkanina je neka vrsta strukture, koja uglavnom znači da je struktura ove svile struktura keper. Relativno tanak, keper-poput tkanine. Sa stanovišta preuzimanja performansi, on nije prilagodljiv kao bizmut i bizmut saten, i lako se bore i visi svila.

http://www.jinertefabric.com /