Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Gustina tkanine, pre-tkanje i post-bojenje procesa poliesterskog poliestera Stretch Sateen Fabric Apr 04, 2018

U proizvodnom procesu pamučnog poliesterskog proteze sateen tkanine, prediva od osnove i vlakana prepletena je najmanje jednom u tri pređa. Glavna karakteristika satena od pamuka / poliestera je to što satin tkanje čini gustinu tkaninom, pa je tkanina debljija.

Pamučna poliesterska tkanina od sate-a je skuplja od sličnih keper i pletenih tkanih proizvoda. Tkanine od satenskog tkanja se kolektivno nazivaju saten tkanine. Najčešće satenske tkanine su prugaste saten ili saten. Podijeljeno na 40 komada 2 metra 4 široke satenske trake i 60 komada 2 metra 8 širokih satena dve tkanine.

U proizvodnom procesu pamučnog poliesterskog stretch sateen tkanina je uglavnom prvi tkanje nakon procesa bojenja, takve tkanine su generalno čvrste boje, za pruge za proširenje, pamuk i poliester elastični saten saten tkanje tkanina je složeniji proces tkanja tkanine, u Tokom proces operacije, prolaz koji prolazi će efikasno plutati na površini tkanine, tako da se čišćena prediva obično koriste, sa vrlo laganim i tanko 60 komada, a takođe blago debeli i teški 30 komada.

Pamučno-poliesterski sateni saten takođe ima elastični saten, koji je višeg stepena. Budući da je bogata sjajem i mekanom, to je jedinstveni proizvod u čistoj pamučnoj tkanini, tako da je to prvi izbor za visoke pantalone ili vetrobran.

http://www.jinertefabric.com/