Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Završna zaštita od plamena i vodootporna izvedba pamučnog / pamučnog platna Jun 19, 2018

Pamučne najlonske canvas tkanine su vrlo otporne na habanje kada se koriste. U određenoj mjeri mogu se koristiti kao alat. Materijal od fine vreće platna je delikatniji. Još uvek postoji istorija. Ime je nazvano po jedrima. Platno je relativno fino izrađeno. Kombinujući različite metode izrade, u poređenju sa grubom platnom, ima tkaninu koja je brza i izdržljiva, ima dobru otpornost na vodu i ima širok spektar primjena.

Pamučne najlonske tkanine od platna će u određenoj mjeri biti djelotvorne kroz njihovu posebnu završnu obradu plamena. Performanse vatrootpornih i vatrootpornih materijala povećavaju se na tkaninama od pamučnog platna. U određenoj meri, uglavnom je izrađena od plamen-retardnih prediva. Sada na tržištu Veliki broj plameno retardnih prediva na veliko, plameno-retardantna prediva su izbor mnogih ljudi. Plamen-retardant platno ima određene uslove za materijal tkanine i mora pažljivo pratiti sadržaj pamučnog platna ili pamuka, kako bi postigao više od 65% da bi mogao da postupi sa retardantnim tretmanom.

Tkanina od pamuka i pamuka je debela pamučna tkanina ili tkanina od konoplje. Platno je obično podeljeno na grubo platno i fine platno. Platno platno, poznato i pod nazivom nadstrešnica, najčešće se koristi u proizvodnji od četiri do sedam žica br. 58 (deset britanskih). Tkanina je brza i izdržljiva i ima dobra vodootporna svojstva. Koristi se za pokrivanje automobila i otvorenog skladišta i divljih jedara. Nadstrešnica. Fino platneno platno i predivo od weft-a su uglavnom od br.58 do br.6 br.28 (10 Ying / 2 do 21 Ying Zhi / Six) i koriste se za proizvodnju zaštitne odeće i njihovih proizvoda. Mogu se koristiti i nakon bojenja. Cipele, putne torbe, ruksaci i ostale tkanine.


http://www.jinertefabric.com