Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Zahtevi ravnosti i upotrebe obojene tkanine u boji Aug 28, 2018

Tkanina boje dresa ima puno preplitanja i čvrsta je u teksturi, glatka i glatka, a izgled prednje i zadnje celine opreme je isti. Gustina pletenog tkajućeg tkanina nije previsoka i lagana je i tanka i ima dobru propusnost vazduha. Broj grana je oko 30, gustina je nešto niža, a tkanina je sklona skupljanju prediva i slično, a cijena je relativno niska. Međutim, tu su i nekoliko ravnih tkanina koje su također tkanine visoke gustine, a tkanine visokog razreda su obično ravne tkanine.

Pleteni materijal od obojene tkanine

Površina pletene tkanine je niska igla, a donja površina je visoka igla. Tkanje je jako i tanje od dvostruke krpice. Lagano, prozračno, upija znoj, ima malu elastičnost i ima glatku površinu. Relativno je lako naginjati i deformirati. Najčešće se koristi za majice.

Tkanina u tkanini u boji efektivno koristi iglu za pletenje kako bi savijala predivo u petlju i formirala tkaninu jedna s drugom, tj. Tkanina je preplavljena bezbrojom namotaja, a svaki zavoj je završen procesom petlje trebaju le. Igle za pletenje uglavnom su podeljene na tri tipa: iglu, iglu i dvostruku iglu.

Tkanina u boji je tkanina u kojoj je predivo vertikalno prepleteno dvotrećnim pravcima osnove i vata. Uzdužna prediva se zove warp predivo, a horizontalna prediva se naziva ujedom od pretežne tkanine, koja se naziva i grubom tkaninom. Većina prediva je tkana čistim pamučnim predivom. . Njegove karakteristike su da je tkanina tijesna i debela, a tkanina ima više nečistoća u nepsima, što je čvrsto i izdržljivo. Gradska krupna tkanina se uglavnom koristi kao platna za odjeću. U planinskim područjima i priobalnim ribarskim selima, također je korisno prodati košulje i jorgane na tržištu. Plain weave koristi: Nakon bojenja, koristi se kao košulja i pantalone.

 

http://www.jinertefabric.com /