Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Trenje i glatkoće brušene tkanine Aug 14, 2018

Posle prethodnog tretmana sivog tkanine od brušenog tkanine za keper, površina tkanine je vrlo glatka i glatka, a brušenje se pročišćava na površini tkanine valjkom zavijenim s peskom, a sloj pepela se melje na tkaninu površine. "Mao" se kopa sa peskom.

Cijeli proces brušenja tkanine je sledeći. U operaciji je neophodno prvo impregnirati sredstvo za podizanje kose, a nakon sušenja trenda, potrebno ga je brusiti na specijalnoj mašini za brušenje. Oprema obično sadrži šest valjaka za brušenje. Prema različitim krpama, primenjuju se različiti brojevi peska, a onda se tkanina postavlja na brusni valjak brze, dajući određeni napon i polako prolaz. Nakon trenja šest pužnih valjaka na površini tkanine, površina tkanine ima deblji puh.

Četkana tepisona se uglavnom koristi za abraziju pamučne tkanine preko mašine za brušenje i zlatne čelične kože. Ceo proizvod predstavlja oblik proizvoda koji samo menja svoj izgled i menja originalne performanse tkanine. Površina tkanine se formira slojem sloja kratkog sloja, koji ne samo da smanjuje toplotnu provodljivost brušenog tkanine, već i povećava toplotu i mekoću tkanine. Boja je podebljana, ruka je mekana, a izgled je pun i prijatan.

http://www.jinertefabric.com /