Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Inspekcija tkanih tkanina Dec 27, 2017

Inspection of woven fabrics.jpg

Važno je kontrolisati kvalitet gotovog materijala. Kvalitet odjeće može se efikasno poboljšati inspekcijom i merenjem materijala.

Tkanska inspekcija uključuje i spoljašnji kvalitet i unutrašnji kvalitet. Glavni pregled tkanine je da li postoji oštećenja, mrlje, tkanje defekta, razlika u boji i tako dalje. Tkanina koja je oprana peskom takođe treba obratiti pažnju na to da li postoji pješački put, mrtva fascikla i pukotine i tako dalje. Kvar koji utječe na pojavu defekta označava se u inspekciji i izbjegava se u trenutku rezanja.

Unutrašnji kvalitet tkanine uglavnom obuhvata vodeno skupljanje, postojanost boja i gramsku težinu (mmi, unce). Tokom uzorkovanja testa, uzorke različitih sorti i različite boje različitih proizvođača treba koristiti za ispitivanje uzoraka kako bi se osigurala tačnost podataka.

Istovremeno, takođe treba pregledati i pomoćne materijale za ulazak u fabriku, kao što su stepen skupljanja elastičnog kaiša, postojanost lepljive podloge, stepen gladak zatvaranja zupača i sl., I pomoćni materijali koji ne mogu ispunjavaju zahteve neće biti pušteni u rad.

http://www.jinertefabric.com/