Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Jacquard Stretch Fabric dizajn i proces usklađivanja boja May 16, 2018

Jacquard tkanine za istezanje su tkane sa mašinama za vešanje sa više ruku. Oni su raznovrsni, moderni i raznovrsni. Često se koriste u dizajnu proizvodnje. CAD softver za dizajn koji se danas široko koristi čini fleksibilan dizajn tkanine od žakvara i povećava raznolikost cvetnih obrasca. Organizacioni dizajn takođe postaje sve složeniji i efekat je još različitiji.

 

U dizajnerskom konceptu žakardne stretch tkanine, prirodni pejzaž, popularne vruće tačke, maštovitost ljudi i prelepa potraga često se odražavaju u dizajnu tkanine kroz dizajn organizacije grafikona, a korištenje ekološki prihvatljivih funkcionalnih novih materijala čini tkaninu dizajn konzistentniji. Trendovi na tržištu, i tako dobiti ljudsku uslugu.

 

Konkretno, korišćenje CAD softvera za slobodno ručno pisanje postojećeg obrazca, tako da se može koristiti za izražavanje organizacionih tačaka, korištenje metodologije za organizaciju reorganizacije za formiranje jednostavnog tkanja dizajna žakardnog tkiva. Dizajn koji odgovara boju zasniva se i na kombinaciji glavnih boja i drugih boja, tako da dizajn tkanine od žakarda odražava čiste, privlačne, srećne i svetle vizuelne efekte.

 

Dizajn šablona žakardnih elastičnih tkanina i upotreba funkcionalnih prediva čine tkanine od materijala enzimske i moderne. Može se koristiti u tkaninama za odjeću, kućnom tekstilu i dekorativnim tkaninama. Njegova organizacija koristi običan tkanje, običan tkanje je jednostavno i ravno, lako je napraviti uzorak istaknut, tako da je obrazac izražen suptilniji. Ako se keper ili saten koristi kao zemlja, on ima značajan oblik tkanja i nije pogodan za isticanje efekta žakvara.

 

U procesu obrade slike i dizajna, neophodno je razmotriti ne samo efekat svake organizacije tačke na šablon, već i konačnost broja okviri grede mašine za tkanje sa više ruku. Prema karakteristikama slike, promjena uzorka zasnovana je na zakonu pokrajinske sinteze. Na osnovu dizajna simetrije, mapa umetničkih dela se zatim izlaže i slike se organizuju po tačkama. Prilikom dizajniranja strukture cvjetnog tipa, treba napomenuti da cvjetni plovci ne trebaju biti dugi, a broj preplitanja socijalnih cvijeća indijskog i običnog tekstura ne može biti previše drugačiji, uzimajući u obzir uzdužni kontinuitet i horizontalnu simetriju .

 

U procesu proizvodnje žakardnih elastičnih tkanina, kako bi se osiguralo bistveno ulijevanje kod ubacivanja vatre i smanjenje skupljanja vetra i sjekača vatre, tehnički principi ranog otvaranja, srednjih i donjih greda, i glavni i pomoćni mlazni vazdušni pritisak elastičnog uka prediva ne smeju biti prevelika za poboljšanje efikasnosti statara. 78%; Da bi se osiguralo elastično udobnost proizvoda, važno je razumjeti parametre kao što su temperatura, vrijeme i podešavanje širine procesa postavljanja toplote, tako da proizvod ima dobar izgled i ravnost, a pogodniji je za razvoj vrhunske modne i udobne odjeće.

http://www.jinertefabric.com/