Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Obrada tehnologija razvučeno svilene tkanine i svojih ruku osjećaj i performanse Jul 18, 2018

Elastična mercerized tkanina je kvalitetan mercerized priča koje je napravio u visoko-pređa, najgore preden, singeed, mercerized, itd., i je izrađena u glatka, sjajna, mekana i bora otporan na visoke kvalitete mercerized pređa. Ima dobar vlaga upijanja i mekoću. Osjetiti i udoban touch u dodiru s ljudskom tijelu su odavno popularni među ljudima.

 

Zbog mercerized pamučna vlakna nakon na mercerized svile tkanina od vlakana morfologija promjene fizički, uzdužni prirodna rotacija nestaje, vlakna sekcija širi promjer povećava, i presjek je približno kružna, tako povećan je pravilan odraz svjetla. Površine pamuka vlakno proizvod je svilenkasta i sjajna.

 

Osim toga, vlakna molekula u elastična svilene tkanine pomno uređen i snaga je veća od one u mat pređa, koji smanjuje snagu pamučna vlakna i adsorpcijski kapacitet boja u određenoj mjeri, je lakši nego u opće pamučne tkanine, a je higroskopan i disanje. Dobro; Njegova veličina je relativno stabilan, vješanje osjećaj se bolje, pređe snaga je rasla i to nije lako slomiti.

 

Kao visoko kvalitetne pletene tkanine, protežu svilene tkanine ne samo zadržava odlične prirodne karakteristike sirovi pamuk, ali također ima svilenkast sjaj. Tkanina nakon pranja mekana; tkanina je bogata boja i udoban za nošenje, potpuno odražava na nosilac temperamenta i stupnja.

 

http://www.jinertefabric.com/