Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Prednosti i zahtjevi kvaliteta brušenog tkanine od keper Mar 27, 2018

Četkana tepisona je gusta, mekana i topla kada se koristi i može poboljšati performanse nošenja tkanine u određenoj mjeri tokom proizvodnog procesa. Teksturno predivo od twilled tkanine ili visoko sintetiziranog poliestera pletene tkanine ili mašine (Shuttle) tkanine nakon mlevenja, može se napraviti od tkanine od suve tkanine.

Određena količina pletenih tkanih tkanina će se zasnivati na ultra finim sintetičkim vlaknima kao sirovinama. U procesu proizvodnje efikasno ćemo primeniti poliuretansku emulziju i brušenje kako bismo dobili sintetičku zamku sa veštačkim efektom. Brušenje (ili brušenje) je slično pramenju (ili četkanju) jer stvara puh na površini tkanine.

Četkana tkanina za cipele obično koriste svoju metalnu odeću u procesu pražnjenja. Kada se koriste, tkanine od tkanine su uglavnom fuzije i duga kosa. Glodanje može istovremeno da proizvede viljke iz osnove i usta i vile su kratke i guste. Da bi se kontrolisao pad snage tkanine, kvalitet gomile treba kontrolisati kratkotrajnošću i uniformnošću gomile.

Keper-tkanje koverte tkane tkanine je struktura u kojoj preplićene tačke karata i veke predstavljaju određeni ugao dijagonalnih linija na površini tkanine. Na površini tkanine nalazi se dijagonalni tkanje, formiran dugačkim linijama (ili širine) plovila. Najmanje tri prediva i tri tkanine od vlakana moraju biti prisutne u tkivnoj petlji koja čini keper.

http://www.jinertefabric.com/