Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Prednosti i upotreba rasprostranjenog sateen tkanina Apr 19, 2018

Stretch sateen tkanine su visokog kvaliteta i imaju dobar sjaj. Pripada mu tkanini od satena. Zahtjevi tkanine u procesu tkanja su komplikovaniji. A elastična satenska tkanina je vrlo mekana, jedinstveni je proizvod čiste pamučne tkanine, tako da je to prvi izbor za visoke pantalone ili vetrobran.

Pod normalnim okolnostima, tkanine za istezanje sate se izrađuju od tkanine satena i obrađene kroz niz procesa. U poređenju sa ostalim tkaninama, ovaj tkanin je elegantan i rafiniran, ne samo da ima saten efekat, već ima i elastičnost. Materijal ima širinu od 73 inča i kombinuje udobnu teksturu prirodnih vlakana sa elastičnostm vlakana Lycra. Postao je najbolji izbor za modne tkanine kao što su odela, suknje i pantalone.

Iz perspektive primene, odeća od sateenskih tkanina nije samo vrlo ugodna, već i ljudima daje osećaj mladalačke vitalnosti i veoma su atraktivni. Naravno, cijena ove vrste tkanine je malo visoka na tržištu, ali zahvaljujući svojoj finoj teksturi i jedinstvenom stilu, i dalje je uzorkovana i naručena od strane trgovaca svuda.

Osnovna definicija rasprostranjenog satena: pamučna prediva je surov materijal, a pamučna spandeksna jednolisna pređa su sirov materijal, koji je tkana sa 4/1 ili druge organizacione strukture kroz osovinu ili cijev vazdušnog mlaznjaka.

Elastične karakteristike satena: Tkanina je ekološka, prirodna, pogodna za kožu i ima određeni stepen elastičnosti i udobnosti.

Upotreba elastičnih satena: U ovom trenutku, ovaj materijal se uglavnom koristi kao omiljene pantalone za jesen i zimu.

Proizvodni proces istegnutog satena uglavnom obuhvata: prvo dimenzionisanje, nakon čega sledi zatezanje, prolazeći kroz, a potom tkani u sivu tkaninu kod razbola. Siva tkanina zatim se obrađuje u boji u boji za bojenje.

http://www.jinertefabric.com/