Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Osnovni koncept pamučne brokirane platnene tkanine i završne obrade plamena Aug 21, 2018

Tkanine od pamučnog brokatnog platna bile su vatrootporne i vatrootporne na bazi njihovog posebnog zavarivanja od plamena. Na temelju plamen-retardnih prediva, veliki broj plamen-retardnih prediva je na tržištu. Vatrootporno predivo je izbor mnogih ljudi. Plamen-retardant platno ima određene zahteve za materijal tkanine. Neophodno je obratiti pažnju na sadržaj pamučnog platna ili pamuka od preko 65 posto, kako bi bio retardantan.

Osnovni koncept pamučnog brokatnog materijala

Pamučna brokatna tkanina je debela pamučna tkanina ili tkanina od konoplje. Ime je prvi put po imenu jedra. U proizvodnji uglavnom koristi običnu vezu, malu količinu kopčavog tkanja, osnove i votku. Prediva su višeslojna. Platno je obično podeljeno u dve kategorije: grubo platno i fino platno. Grubo platno, poznato i kao cerada, najčešće se koristi na 58. (desetogodišnjem) četverostepenu tkaninu. Materijal je jak i otporan na sklapanje i ima dobre vodootporne performanse. Koristi se za pokrivanje automobila i otvoreno skladištenje, kao i za postavljanje jedrenja u prirodi. Nadstrešnica.

Osnovna i karbonska prediva od tkanine od platna od pamučnih brokata uglavnom su od 58. do 26. (20.) / 2. do 21. (šest), za proizvodnju odeće za zaštitu od rada i njihovih proizvoda. Može se koristiti kao cipele, putne torbe, rančevi i druge tkanine. Pored toga, tu su gumeni platneni plafoni, vatrootporni, zaštićeni zaštitni zidovi, platno za papir.

http://www.jinertefabric.com /