Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Karakteristike i cijena elastična riblja kost Koso tkanine Jul 19, 2018

Odjeća u produkciji elastična riblja kost Koso tkanina ne samo imati dobra elastičnost, ali također imaju super istezanje fleksibilnost; istovremeno, tu je također lijepa oblika, koji igra ulogu u izmjenom obliku tijela. Elastična riblja kost Koso tkanine obično sastoji od poliester-poliamid kompozitni pređa i spandex jezgra preden pređa. Napravljeno je od jacquard tkanja. Izrada je jedinstven i dorada i bojenje tehnologija je napredno, što čini tkaninu jacquard uzorak imaju trodimenzionalni i slojeviti osjećaj. Neka ljudi vide na prvi pogled.

 

Elastična riblja kost Koso tkanina ne samo posjeduje karakteristike i stil poliester-pamuk tkanina, ali također ima rastezljiv elastična funkcija spandex tkanina. To je rijedak i pogodan materijal za oblačenje ženske odjeće i odijevanja. To je lijepa i šarmantna i daje ljudima smislom za ljepotu.

 

Iz cijena točke gledišta, razlike u cijeni elastična riblja kost Koso tkanine proizvedene od strane različitih proizvođača nije vrlo velika. Prema serije 500 kg, težine od jednog kvadratnog metra riblja kost elastična tkanina je 80 grama. Korisnici mogu kupovati prema vlastitim potrebama.

 

http://www.jinertefabric.com/