Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Klasifikacija i karakteristike keper tkanina Nov 30, 2017

Keper tkanina je drugi keper, 45 lijevo nakošena pamučne tkanine. Pozitivan keper linije su očiti i negativne strane išarane keper je očigledan. Warp i potke Grof je blizu, warp Gustoća mu je veća od gustoće potke, osjećaj je mekši od kaki.

 

Keper tkanina se dijele na grubo keper i dobro keper. Grubo keper tkanina koristi se pamučna pređa s više od 32 (ispod 18 britanske podružnice) pamučna pređa i deformiranje, pa čak i potke pređa; Dobro keper tkanina koristi pamučne pređe s manje od 18 (više od 32 Britanci) kao warp i potke. Keper je sirovo bijela, poblijedeti, i šarolik, često se koristi kao jedinstvene, sportske nositi, unutrašnje obloge od sportske cipele, prateći carborundum krpom i odstojnik. Široko poblijedeti keper može biti upotrijebljena kao krevet list i može poslužiti kao lista nakon ispisa. Primarna boja i šarolik tkanine su svjetla na površini tkanina nakon elektro-Optički ili kotrljanje završnu obradu, i može se koristiti kao krovna tkanina i odjeće unutarnje-podstava.

 

Osnovna značajka keper tkanina je koristiti razne keper tkanina pokazati izobličenje ili potke dužina tkanine. Keper tkanina pripadaju u low-end keper pamučne tkanine, koji je grubo i fino (20-40 grane) sa 2 / 1 lijevo keper tkati. Njegova tekstura je neznatno deblja i mekša nego običnom krpom, s jasnim linijama.

twill fabric.png

http://www.jinertefabric.com/