Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Razlika između rastegljivog tkiva i ravnog tkanine May 10, 2018

Strižna trobojkaste tkanine je neka vrsta tkanine koja se lako može razlikovati i naziva se trobojom, jer ima tkaninu sa dijagonalnim tkaninom i kosom tkaninom od 45 °. Pozitivan dijagonalni uzorak je očigledan, a suprotno od varijantne keper nije očigledno.

 

Osim karakteristika izgleda, broj prediva od osnove i vlakana elastične tkanine od hrasta je blisko jedna drugoj, a gustina je nešto veća od gustine vata, tako da je osećaj ruke relativno mekan. Strižna trobojna tkanina može se jednostavno podijeliti na dvije vrste grube keper i finu keper, grubu tkane tkanine sa više od 32 pamučne predjime za osnove, predivo od wefta; fino keper tkanina je 18 pamučnih prediva ispod za osnove, predivo od weft. Twill tkanine su dostupne u bijelim, beljenim i šarenim bojama i obično se koriste u uniformama, sportskoj obuci, sportskim cipelama, podmetačima od tkanine i podlogama.

 

Ako se odštampa tkanina trešnja sa širokim oplemenjenjem, njegova upotreba će biti šira. Pored toga, tkanine sa kosmičastim kosmičastim i šarenim kosmičastim košuljama će biti osvjetljene elektro-optičkom ili kalendarskom završnom obradom i mogu se koristiti kao krovna površina. I folder za odjeću. Strižna trobojna tkanina je jedna od mešanih tkanina, a takođe je i jedna od omiljenih konvencionalnih tkanina mešovite tkanine, uglavnom zbog svežeg i rafiniranog izgleda, šarmantnog stila i teksture, osećaja, stila, funkcije itd. Za druge mješovite tkanine .

 

Rasprostranjena trava sa šarama koristi su pređe od poliestera DTY75D i Jindi spoj 160D kao sirovine, odlikuju keperove tkanje i tkaju na crevu za vodu. Prošlo je kroz niz završnih procesa kao što su bojenje i završna obrada. Ovaj materijal ima širinu od 150cm i težinu od 120g po metru. Pogodan je za proizvodnju muških i ženskih pantalona, neobičnog habanja i ženskih suknji itd.

 

Ako uporedite elastičnu tkaninu dijagonalne tkanine sa plitkim tkivom, vidimo da je plain tkanje tkanine prepleteno sa tkanjem gore i dolje, a tkanje keper je dva gore i dole ili tri gore i dolje; ravno tkanje je isto kao i prednje i leđa, keper tkanje je drugačije, prednja strana je desna ili leva rampa, suprotna strana nema rampe. Dakle, ako je isti broj i gustina prediva, plitki tkanje je debeo i debeo, a proširena tjelesna kost je relativno mekana.

 

http://www.jinertefabric.com /