Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Trodimenzionalni osećaj i strukturni oblik poliesterskog pamuka blendiranog crepiranog tkanina Aug 24, 2018

Prediva od tvrdog i donjeg dela poliesterske pamučne tkanine se mešaju bar jednom. Tkanina keper je relativno gusta, a trodimenzionalna tekstura je jača od tkanine. Tkanina za keper je bolje prepoznatljiva jer su osnova i votka tvog creva prepleteni. Površina tkanine predstavlja strukturirani oblik dijagonalnih linija.

Karakteristike poliesterske pamučne tkanine su kombinovane tako da postoje pozitivne i negativne strane, manje tačke prepletanja, duže plutajuće linije, mekši osećaj i veća gustina. Cijeli proizvod je deblji i ima jaču trodimenzionalnu teksturu. Kovčeg tkanine se odnosi na osnove i votku. Najmanje dve pređe su jednom prepletene, a tkanina strukture tkanine se mijenja dodavanjem tačaka preloma i vatre. Struktura tkanine je tkanina sa dva gornja keper i 45 ° lijeva nagnuta, prednji keper je očigledan, a obrnuta strana varijantne keper nije očigledna.

Poliester-pamučna mešana tkanina za keper ima slične osnove i prete od žutih vlakana, a gustina je nešto veća od gustine vata, a osećaj ruke je mekši od khaki. Tkanina za keper je podeljena na dva tipa: debela keper i fin keper. Karakteristike tkanine za keper: postoje tačke prednje i zadnje strane, mali broj prepletenih tačaka u kompletnom tkivnom ciklusu, duga plutajuća linija, mekani dodir, velika gustina tkiva, deblji proizvod, jako stereoskopsko tkivo. Postoji 30, 40 i 60 tačaka.

http://www.jinertefabric.com /