Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Upotreba i karakteristike pamučnog najlonskog poplinskog tkanina May 08, 2018

Širok izbor tkanina, svaki tkanin ima svoj jedinstveni proizvodni proces, karakteristike performansi i praktične primjene. Onda, kao jedan od tkanina od pamuka / pamuka, za šta se koristi? Koja je cena pamučnih pamučnih tkanina na tržištu danas?

 

C otton n ylon p oplin f abric je neka vrsta poplinskog tkanina napravljen dodavanjem određenog proporcija spandeksa od pamučne brokade kao sirovine, a elastična tkana tkanina prepletena sa visokom čvrstom pamučnom predivom i najlonskom elastičnom predivom uglavnom je plain- tkati pamučnu vatu. Stretch tkanine, pretežno košulje majica, također se mogu koristiti za izradu torbi, šešira, dječijih jastuka, osiguranja rada i druge odjeće.

 

Zapravo, pamučna brokada je izrađena od čistog pamučnog prediva i najlonske filamente prepletene na cijev vazdušnog mlina. Specifikacije uključuju plain tkanje, keper tkanje, izumiranje, kvadratni korijen itd. Njegove karakteristike su da je tkanina sjajna i sjajna, osjeća se puna, elastičnost je dobra, a boja je mekana. Zavoj je dobar i skupljanje je malo; dok je poplin čista, glatka i sjajna obična pamučna tkanina tkana od pamuka, poliestera, vune, brokade ili mešanih prediva. To je jednoobrazno predivo i vlaknasti predivo. Utkana je u gusto strukturirano tkivo koje se zatim penju, rafiniše, mercerizira, izbeljuje i štampa, obojeno i završava.

 

Ako se otvara n od n a p oplin f abric s odvojenim brojem prediva, postoje 40S, 50S, 60S, 60S / 2, 80S / 2 i 100S / 2, respektivno. Njihova širina je 70D + 40D ili manje. Tanka najlonska prediva, izrađena od pamučnog prediva od predjela, kako bi se obezbedio visok sadržaj pamuka, tako da njegova sposobnost apsorpcije vlage i jake.

 

Gramatura pamučnih pamučnih poplinskih tkanina obično se kontroliše u rasponu od 75-130G / SM. Lako je i tanak, a leti je hladan i lagan. Istovremeno, neka tkanina ima svilenkasti osećaj, lepa i čista, i neće biti tako teška i krhka kao pamučna elastična tkanina. Pamučno-pamučno-elastični poplin sastoji se od predjela warp i weft najlon elastičnih prediva. Kombinuje se sa gustinom i debljinom za podešavanje. Postoji mnogo kategorija i ocene su sasvim različite.

 

C oton n olon p oplin f abrics su relativno niski i relativno transparentni, a oni su u osnovi u rasponu od 16 juana / metra. Pogledajte posebne zahtjeve za blagim plovidbama; 60S / 2, 80S / 2 i 100S / 2 su sve visoke linije predjela. Linija linije, tržišna cijena nije manja od 20 juana / metra, što je veća skuplja pređa, kao 100S / 2X40D +20D u suštini od 23 juana / metra ili više, vrhunski modni brendovi poput klase nekonvencionalnih pamučni Jin poplin tkanina.

 

http://www.jinertefabric.com /