Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Postoji nekoliko konvencionalnih materijala za tkanine od jakne? Jul 31, 2018

Sastav jakne je podeljen na razne materijale. Pre svega, tkanina od jakne ima visokokvalitetne tkanine, poput ovčije kože, kravlje kože, horseskina itd. Od prirodne kože i naravno visokokvalitetnog mešanja hemijskih vlakana i pročišćenih vlakana od mešanja vune-poliestera, vunenog pamuka mešanje, poseban tretman. . Za srednje i visokokvalitetne tkanine od jakne, to je raznovrsna srednja i duga vlakna tweed, imitacija ovčije kože i tako dalje. Postoji i srednja i nisko-kvalitetna tkanina, a veoma je često koristiti pamučni i pamučni pamuk i druge obične tkanine.

 

Trenutno su naši obični tkanine od jakne uglavnom pamuk ili poliester, pamučni materijal, kožni ili PU kožni materijal, neki materijal za materijale od alata, materijale od tkanine od tkanine i sl. Klasifikacija jaknih tkanina uglavnom osigurava da su jakne dobro ocijenjene, a vetrootporni efekat ovih tkanina je takođe dobar tokom procesa nošenja.

 

U ovom trenutku, kožna jakna uglavnom favorizuju ljudi. Kožni materijal može zaštititi vjetar od vjetra, a njegova prozračnost je također vrlo dobra. Ljudi ne osećaju da koža nije prozračna. Međutim, kožne jakne će biti veće cijene, tako da se može kupiti i puno kvalitetnih PU jaknih tkanina. U poređenju sa kožnim materijalima, oni su takođe vrlo isplativi.

 

Ako više volite hladnu i zgodnu jaknu, tkanine za tkanine takođe možete razmotriti kao tkanine od jakne, a takođe možete diversifikovati oblik i krojenje, pokazujući jedinstveni efekat.

 

http://www.jinertefabric.com /