Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Tip svetlosnog izvora za tkaninu Mar 08, 2018

U procesu proizvodnje tekstilni materijal mora proći kroz mnoge procese. U ovom procesu, zbog grešaka izazvanih različitim razlozima kao što su sirovine, proizvodni procesi, rad i tako dalje, postojale su razlike u bojama između različitih serija i čak i iste serije tkanina. Razlika u boji u obliku boje u veličini, ako je izvor svetlosti u boji različit, boja okoline boje, različito vreme, procena boje je različita, pa kako bi se precizno procenila razlika u boji, osigurajte konzistentnost boje, boja u vizuelno vrednovanje, mora biti u standardu za odabir potrošača svetlosti određene boje svetleće boje u boji, kako bi se izbegle vizuelne razlike uzrokovane svetlom ili svetlom sa različitim standardima.

Standardni izvor svetlosti koji se najčešće koristi su: 1. međunarodni standard D65: veštačka sunčeva svetlost (prosječno svjetlo sjevernog prozora), većina potrošača ga koristi za boju. 2.TL84: trokrevetne fluorescentne lampe, Evropa, Japan i Evropa čuvaju svjetlo, japanski kupci obično koriste. 3.CWF: izvor hladnog bijelog svetla, američke prodavnice ili kancelarije, američki korisnici često koriste ovaj izvor svetlosti.4.UV: UV, za detekciju tkanine na beljenju ili fluorescentnoj boju.5.A: izvor svetlosti, referenca izvor svetlosti.

Da bi rezultat usklađivanja boja bio tačniji, u standardnoj boji za svetlo u boji ne postoji direktno svetlo u području posmatranja kada se posmatra vreme boje, kako bi se izbeglo ometanje spoljašnjeg svetla na vizuelni.


http://www.jinertefabric.com/