Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Topli i tehnički nivo pamučnog brokatnog materijala Aug 17, 2018

Tkanina od cotton brocade je otporna na habanje i može se oprati, tako da ima dobar zadržani oblik i zadržavanje topline. Njegova površina je glatka i lako se pere. Odjeća od najlonske pamučne tkanine ne sme biti izložena suncu posle pranja. Trebalo bi se prirodno osušiti na vazduhu. Nekoliko najlonskih tkanina je lako izbledeti, tako da ih možete umiješati u slanu vodu nekoliko minuta prije pranja, što će imati određeni efekat u boji.

Pamučne brokatne tkanine treba koristiti pri niskim temperaturama prilikom peglanja, a zatim osvetliti pamučnu tkaninu. Ako je temperatura prevelika, tkanina će se smanjivati i postati lepljiva. Pamučna brokada je izrađena od čistog pamučnog prediva i najlonske pređe koja je prepletena na proboju vazduha. Idealan materijal za casualno nošenje i modu. Specifikacije uključuju jednostavno, keper, mat, kvadratni korijen i druge serije.

Generalno, pamuk i brokada čine više od 95%, a ostatak je žica. Žičana tkanina se odnosi na visokokvalitetnu tkaninu formiranu preradom metalne žice u implantiranu tkaninu od metalne vlakne. U ukupnom materijalu, žica čini oko 2% do 6%. Generalno, pod istim tehničkim nivoom, žica računa na Što je veći odnos, to je skuplje.

Zbog metalne žice, ukupna boja tkanine je svijetle, a ako postoji metalno svjetlo, može se odraziti jedinstveni sjaj metala. Dakle, pamučne brokatne tkanine će izgledati šarnije pod suncem. Međutim, treba napomenuti da karakteristike žičane tkanine ne samo na metalnom sjaju već imaju antistatička, anti-zračna i druge funkcije, što je više pogodno za prilagođavanje svih aspekata tela.

http://www.jinertefabric.com /