Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Čišćenje, peglanje i potencija postojanosti tkanine May 04, 2018

Proces proizvodnje fabričkih pletenih tkanina zahteva tačnu analizu i identifikaciju svojstava tkanine. U određenoj mjeri možemo ga tačno i razumno primijeniti na modni dizajn. U određenoj mjeri to je osnovno znanje koje svaki dizajner treba ovladati.

Prepoznavanje ravnih tkanih tkanina u određenoj meri efikasno uključuje identifikaciju sirovina za tkanine za odjeću, prepoznavanje kvaliteta izgleda i prepoznavanje karakteristika izgleda. U procesu opservacije i identifikacije, tkanine ne moraju biti samo vizuelne, već se moraju koristiti i do određene mere. Na njegovo saslušanje dodirnite i čak mirisite. Na primjer, korištenje vizuelnih efekata očiju da vidimo svetlost i sjenilo tkanine, uslove bojenja, debljinu površine i karakteristike izgleda teksture, linija i vlakana.

Postojanost pranja pranja , u procesu rada, njegovoj pranju ili postojanosti sapuna u određenoj mjeri je uglavnom stepen promjene boje obojenog tkanina nakon što je efikasno opran svojim rastvojem za pranje, i biće efikasni u obavljanju operacije. Kroz svoju uobičajenu kartu srebra za uzorkovanje kao svoj standard ocenjivanja, to jest, oslanjajući se na original i razliku u boji nakon što uzorak nestane kako bi se sudilo. Stabilnost pranja je podeljena na 5 nivoa, 5 je najbolja i 1 najgora. Tkanine za pranje sa lošom postojanošću čišćenja treba očistiti suvom. Ukoliko se vrši mokro čišćenje, potrebno je voditi računa da uslovi pranja nisu previše visoki i da vrijeme nije predugo.

Postojanost peglanja p olije u određenoj mjeri se uglavnom odnosi na stepen do kog su tkanine tkanina obarvane ili obojene kada se peglaju. Stepen takve promene boje i promene boje su uglavnom isti kao kod pegle. Procenjena je boja drugih tkanina. Postojanost peglanja podeljena je na 1 do 5 razreda, 5 je najbolja, a 1 najgori. Prilikom testiranja postojanosti peglanja različitih tkanina, treba izabrati temperaturu testnog gvožđa.

Potporna postojanost običnih tkanina se uglavnom odnosi na stepen diskoloracije obojenih tkanina nakon potapanja. Potpitanje bojenih tkanina tokom operacije uglavnom je posledica različitog sastava umetno pripremljenog znojenja. Prema tome, znojenje se generalno ne meri, osim u kombinaciji sa drugim procjenom procjene brzine. Potenje tkanine klasifikuje se u 1 do 5 pota, a što je veća vrijednost, to je bolje.

http://www.jinertefabric.com /