Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Što su mekoća Meke riblja kost Koso tkanine? Jul 26, 2018

Najočitija posebnost Meke riblja kost Dijagonalna tkanine je da je mekši. U usporedbi s običnim riblja kost Koso tkanina, to će biti lakši i tanji, s dobro ogrnuti, glatke linije i prirodno rastezanje odjeće. Često se koristi u dizajnu odjeće. Sažet oblik odražava graciozan krivulje ljudskog tijela i izražava fluidnost tkanina linije.

 

U stvari, mekoću Meke riblja kost Koso tkanina odnose na mnogim čimbenicima. Općenito, veća gustoća od pređe, mekše tkivo. Naravno, samo visoke grane mogu biti visoke gustoće. Ako netko kaže da je u 30-ima visoke gustoće i visoke gustoće; istovremeno, to utječe na organizacijsku strukturu. 1/1 isprepletenost strukture od običnog tkati je najbliži, pa rukom osjetiti je relativno teže; tako riblja kost Keper će biti relativno mekan.

 

Drugo, niži pređe twist koristi u mekani riblja kost Koso tkanina, mekše tkanina. Dodatkom omekšivača tretman također čini riblja kost mekana tkanina mekši. Mekoću omekšivač se također odnosi na mekoću tkanine. Naravno je mekan, tretira zrak, potpuno fizički način.

 

Osim toga, reaktivne boja se koristi u mekani riblja kost Koso tkanina je također veliki faktor utječe na svoju mekoću. Pigment molekule unos vlakana, tako da tkanine boje ispisa će se osjećati teže, ali nakon nekoliko pranja. Mekani riblja kost Dijagonalna tkanina će biti mekši.

 

http://www.jinertefabric.com/