Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Workwear tkanina Mar 22, 2018

Workwear tkanine poznatiji kao shaka pamuk, Poliester karticu, pamučne platnu, poplin i prašina dokaz i anti-Statički tkanine. Svaka tkanina će imati svoje prednosti kada se koristi.

1. čisti pamuk shaka, proizvod je visoke gustoće, uvođenje tkiva tkanine, jasne linije jasno dolinama, tkanine svjetlo, dobre kvalitete, prikladna za inženjering jakne, kombinezoni, casual odjeća, torbe, radnih rukavica. ,

2. Poliester kartice, tkanina osjeća više tekstura nego uniformu, osjećaj zavjesu i grana je vrlo jaka, i otpornost na habanje su vrlo dobri, stopa skupljanja je vrlo mali, gotov proizvod izgled nije lako izgubiti oblik, i pristupačne, trajne dobre performanse.

3. pamučna platna, koja je relativno debela običnom krpom, visoke gustoće, osjećaju debele, jasno teksture, brzo trošenje, je dobar materijal za jakne.

4. poplin, sve vrste poplin tkanine su čista i glatka tkanina, fine teksture, zrno pune, sjajna i meka glatka, meka i glatka značajke kao što su ručno odabrane materijale kao ljetni kombinezoni.

5. anti-Statički i prašina dokaz, ova vrsta tkanina je hardwearing, mekan i udoban, upija vlagu i pogodan za disanje, i mogu biti obrađeni u sve vrste visoko kvalitetni antistatički pamuk radnu odjeću. Pogodan je za prtljage, kemijski, plina, nafte, rudnicima, dostave, zrakoplovnu, vojska, itd. Zapaljive i eksplozivne radno okruženje.

Odabir tkanine radne odjeće

1. anti-kosa: Uredan i čist, glatke, bogate i fleksibilne, s ravno i pune linije. Trebao šivati odijela, Zhongshan odijela, women's vrhovima.

2. vune i poliestera: nedostatak mekan, mekan osjećaj čiste vune tkanine, hrskav tkanine, i istaknut sa Poliester sadržaja. Elastičnost je bolji od čiste vune tkanine, čini manje od čiste vune, a je popustio nakon uhvativši se za njega. Postoji gotovo savijan.

3. čista vuna: tkanina je glatka, boja je pravilan, meke i prirodne, s manje pjega i ruci osjeća elastična i fin. Ruka je bila čvrsto priljubljena na tkaninu. Nakon puštanja, originalni oblik može brzo vratiti i pregiba je očigledan.

http://www.jinertefabric.com/