Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Proces rezanja tkanine Jan 03, 2018

Sečenje tkanine prema modelu pre prve parcele za nacrtanje gnezda, "potpun, razumljiv i ekonomičan" je osnovni princip gneženja. Glavni procesni zahtevi u procesu rezanja su sledeći:

(1) Kada se količina materijala očisti, obratite pažnju kako biste izbegli nedostatke.

(2) za različite serije obojenih ili sjajnih tkanina koje se pere u serijama kako bi se spriječilo da isti dijelovi odjeće pojave fenomen boje. Za tkaninu u prisustvu pojavljivanja boje treba biti gnezditi u boji.

(3) Prilikom pražnjenja obratite pažnju na glatkoću svilene tkanine tkanine i pravac svilene navoja komada odeće i nemojte ispuštati tkaninu napumpanim tkaninama (poput somota, somota, veštačke kože itd.). ) Dubina

(4) Za trake tkanine povucite materijal da biste obratili pažnju na poravnanje slojeva i pozicioniranje kako biste osigurali kontinuitet i simetriju rešetka za odjeću.

(5) isecite sledeći nož točne, glatke linije. Prodavnica previše gusta, gornja i donja tkanina ne odstupa od noža.

(6) Preseći nož prema oznaci registracije modela.

(7) označene rupe rupe moraju biti pazljive da ne utiču na izgled odjeće. Nakon sečenja da broji broj i inspekcijske poslove, a prema specifikacijama paketa za odjeću, priloženo na kartu označenom brojem mjesta, lokaciji, specifikacijama i tako dalje.

http://www.jinertefabric.com/