Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Znanje > Sadržaj
Proces proizvodnje obrade tkanine i tehničke pripreme Mar 01, 2018

Proces proizvodnje

Površinska oprema u fabričkoj inspekciji → Tehnička priprema → sečenje → šivanje → kopča za ključeve • peglanje → pregled odeće → pakiranje → skladištenje ili isporuka.

Posle tkanine u postrojenje za brojanje i izgled i unutrašnju kontrolu kvaliteta, u skladu sa zahtevima proizvodnje kako bi se pustio u rad. Pre masovne proizvodnje moramo prvo napraviti tehničke pripreme, uključujući listu procesa, izradu modela i izradu uzoraka, a odjeća od uzorka potvrdi kupac prije ulaska u sljedeći protok proizvodnje. Tkanina nakon sečenja, šivenje od poluproizvoda, neke tkanine od poluproizvoda, u skladu sa posebnim zahtevima procesa, potreba za post-procesiranjem, kao što su pranje garderobe, pranje pranja odjeće, efekat bora na boru obradu i sl., pomoćni postupci i postupci peglanja, a zatim nakon prosljeđivanja inspekcijske ambalaže.

Tehničke pripreme

Pre masovne proizvodnje, moramo prvo napraviti tehničke pripreme pre obimne proizvodnje od strane tehničara. Tehnička priprema, uključujući listu procesa, izradu modela i izradu odjevnih predmeta od tri elementa. Tehnička priprema je važno sredstvo da se obezbedi da masovna proizvodnja ide glatko, a krajnji proizvod zadovoljava zahteve kupca.

Proces je jedinstveni vodič za obradu odeće, koji specifikacije odeće, šivenje, peglanje, pakovanje i tako iznose detaljne zahteve, sa dodacima za odjeću, gustinom šiva i ostalim detaljima takođe treba biti jasna, vidi Tabelu 1 -1. Obrada odeće u svim procesima treba strogo u skladu sa zahtjevima jednog procesa.

Uzorak zahtjeva za proizvodnju tačne veličine, potpune specifikacije. Odgovarajući dijelovi linije konture točno odgovaraju. Uzorak treba označiti na broju modela, lokaciji, specifikacijama, smeru svile i zahtjevima kvaliteta, a potvrditi na štampanom poglavlju.

Po završetku liste procesa i razvojnim radovima na modelu, može se obaviti proizvodnja male odjeće od šaržnih uzoraka. Razlike se mogu ispraviti u vremenu u skladu sa zahtevima kupaca i procesa, a tehnološke poteškoće mogu se rešiti kako bi se olakšalo nesmetano vođenje posla u velikim razmerama. Uzorak odeće potvrđen od strane kupca nakon potpisivanja postao je važna osnova za testiranje.

http://www.jinertefabric.com/