Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Novosti > Sadržaj
Prednosti mešanih tkanina Nov 16, 2017

Blended tkanina se uglavnom odnosi na predivo sastavljen od dva ili više sastojaka mešanih. Dakle, tkanina ima prednosti ove dve komponente. A možete dobiti više od jednog sastojka tako što ćete prilagoditi proporcije sastojaka.

i mešani se uopšteno odnose na mešavine vlakana vlakana, to jest, dva vlakna različitih komponenata se mešaju u obliku kratkih vlakana. Na primer, mešana tkanina iz poliesterskog pamuka, koja se obično naziva TC tkaninom, obložena je poliesterskim vlaknima i tkanjem od pamučnog vlakna, ima prednost od:

Sa izgledom cele pamučne tkanine i osjećaja, oslabljenog sjaja od poliesterskog tkanina i kemijskih vlakana, poboljšati ocjenu.

Uz visoku čvrstoću poliestera, poboljšajte otapanje čvrstoće tkanine, u poređenju sa čitavim pamukom čvrstijim i izdržljivijim.

Poboljšati postojanost boje, jer je poliester visokotemperaturne boje, postojanost boje nego čitava postojanost boje pamuka, tako da pamuk meša postojanost boje tkanine. Kontrastni pamuk takođe ima promociju.

Spoj vlakna se meša, tako da se karakteristike svake komponente mogu jednako reprodukovati.

Slično tome, mešanje drugih sastojaka takođe može da ima svoje prednosti da postigne neke funkcionalne ili komforne ili ekonomske zahteve.