Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Novosti > Sadržaj
Tehnologija sečenja tkanih tkanina Nov 16, 2017

Pre sečenja, u skladu sa modelom koji treba da izvuče izgled, "osnovno, razumno, štedi" je osnovni princip pražnjenja. Glavni procesni zahtevi u procesu usjeva su sledeći:

(1) Količina materijala u trenutku vuče, obratite pažnju kako biste izbjegli nedostatke.

(2) za različite serije obojenih ili pjenastih tkanina koje treba sječiti u serijama kako bi se spriječilo da se isti dio odjeće pojavljuje kao fenomen hromatske aberacije. Za tkaninu sa fenomenom hromatske aberacije kako bi se izvršila razlika u boji.

(3) Kada se materijal pažljivo posveti tkanini svilenog zrna i pravcu svilenih navoja kako bi se zadovoljili zahtevi procesa, tkanina od flisa (npr. Somota, somota, veštačka koža itd.) Ne može obrnuti materijal za gneženje, inače će uticati na dubinu boje odjeće.

(4) za tkaninu trake, potrebno je obratiti pažnju na poravnanje i orijentaciju šipki u svakom sloju kako bi se osigurala koherentnost i simetrija traka na odjeći.

(5) Zahtjevi za rezanjem precizne, ravne linije. Tip popločavanja ne sme biti previše debeo, donji sloj tkanine nije pristrasan.

(6) Presečite reznu ivicu prema obrascu oznake položaja.

(7) Upotreba označavanja konusne rupe treba pažljivo da ne utiče na izgled odeće. Nakon sečenja za obavljanje inventarnih i inspekcijskih poslova, a prema specifikacijama za odjeću gomilačice, zajedno sa kartom potpisan je broj, lokacija, specifikacije i tako dalje.