Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Novosti > Sadržaj
Nuggets Bengal! Svuda u svetu "Belt i put", prijavite se grupama za izložbu! Nov 29, 2017

Širom svijeta "pojas i put" - Bengal

Prijavite se sa grupama za izložbu

31, Jan, 3., Feb 2018

Bangladeš Daka međunarodna tekstilna galanterija i izložba mašina za predenje

Dobrodošli da nam se pridružite

Upis za prijavu: 400-119-0123

Bangladesh•Dhaka international textile accessories and spinning machine exhibition.jpg

Sve veća potražnja, dobra prilika

Tekstili kao najveći izvozni sektor u Bangladešu činili su 76% izvoza sa velikim porastom i 7,7 milijardi dolara u prvih pet svjetskih izvoza po meri. Tekstilna industrija i odjevna industrija igraju značajnu ulogu u ekonomiji Bangladeša, čineći oko 38% industrijski proizvod i 75% izvoza. Zbog nedostatka materijala koji je kao tkanina i predivo u zemlji, proizvodnja proizvoda od tkanine je dvocifren rast svake godine, što je dobra prilika za ulazak na tržište tekstila u zemlji.

Textiles.jpg

Kao aktivna potražnja na tržištu, isporuka tkanine i pribora u zemlji može samo zadovoljiti 50% potražnje. Uz to, zbog ograničenog mehanizma zaštite od kovanog tekstila od strane STO, neki američki kupci premeštaju svoja naređenja u Bangladeš

Detalji

Međunarodna tekstilna galanterija iz Bangladeša (2017) i izložba predenje mašina posvećena promovisanju saradnje između kupaca i proizvođača tekstila i mašina u zemlji i inostranstvu, kao i pomoć kupcima koji kupuju najkvalitetnije proizvode po prihvatljivoj ceni, donose vrhunske proizvode za industriju odeće u Bangladešu od strane vrhunskih svjetskih proizvođača, originalan dizajn, u kombinaciji s tradicionalnim stilom inovacija, biće ključ uspeha izložbe.

Datum izložbe: 31., Jan, 3., Feb 2018

Adresa izložbe: međunarodni konferencijski centar Bangladeš (ICCB izložbeni centar)

Izložbeni period: dvogodišnji

Obim izlagača: 300 kompanija iz SAD-a , Velike Britanije , Francuske , Nemačke , Španije , Italije , Grčke , Turske , Koreje , Japana , Singapura , Kine , Kine, Tajvana i Bliskog istoka više od 30 zemalja i regija

Raspon eksponata

1.      tekstilne tkanine: tkanine za odjeću, tekstilni materijali za domaćinstvo, pribor, predivo i vlakna, pojedinačna svila i sirovine, sirovine, hemikalije, pribor itd.

2.      Tekstilne mašine: tekstilna mašina, oprema za vezanje i bojenje, tekstilna oprema, ispitivanje mašina, mašine za šivenje, industrijski softver za tekstil i odeću itd.


Dobrodošli Kontaktirajte nas!

http://www.jinertefabric.com/