Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Novosti > Sadržaj
1. aprila zvanično otvoren porez na životnu sredinu! Apr 03, 2018

Zakon o poreznoj zaštiti Narodne Republike Kine formalno je primenjen 1. januara ove godine. Poreski zakon propisuje da će se porez na životnu sredinu objaviti kvartalno. 1. aprila, porez na zaštitu životne sredine će ući u prvi period. Veliki broj proizvodnih preduzeća će platiti za kanalizaciju, uključujući i tekstilnu industriju.
U 2017. godini, nadzor životne sredine je istorijski najstroži, oluja je prošla sve vesti iz tekstilne industrije. U 2018. godini, oluja zaštite životne sredine bila je intenzivnija i neugodna. Krug inspekcije ubrzao je mešanje cijelog tekstila, pa čak i većinu industrije. Preživljavanje malih i srednjih preduzeća postaje sve teže, a koncentracija industrije će biti sve više koncentrisana.
Kakav je uticaj poreza na ekološku porez na tekstilna preduzeća?
Jedan: cijela cena raste
Od sirovina do ekscipijensa, a potom i do gotovih proizvoda, proizvodnja različitih linkova ekoproizvođenje poreza na životnu sredinu, sloj po sloju zajedno, može se nazvati cjelim povećanjem cijena linije, posebno poliesterske sirovine, naknade za bojenje i tako dalje, njen raspon cijena će biti veoma zapanjujuće.
Dva: trgovina shuffle
Eksproprijacija poreza na životnu sredinu dodatno će pogoršati pritisak na troškove tekstilnih preduzeća, a može dodatno ubrzati prelazak na tržište. Na kraju, mala i srednja preduzeća koja su preživela patnju na kraju će se povući sa tržišta pod većim troškovnim pritiskom i eliminisati.

Tri: stečaj
Velika renta, visoki troškovi rada, visoki troškovi i visoki porez, veliki broj malih brendova, mala preduzeća u tekstilnoj industriji neće moći da podnesu finansijski pritisak, 2018. godine, "stečaj, trčanje" postaje normalan.

Ekološki porez dolazi. Stečaj, rekonstrukcija i porast cijena postaju normalni. Konkurencija tekstilne industrije iz 2018. godine će biti intenzivnija. Da li si spreman?

http://www.jinertefabric.com/