Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Novosti > Sadržaj
Tehnička priprema za proizvodnju tkanih tkanina Nov 16, 2017

Pre masovne proizvodnje, pre svega, tehničko osoblje treba pripremiti pre velikih produkcija. Tehnička priprema obuhvata listu procesa, izradu uzoraka i tri sadržaja odjeće za uzorke. Tehnička priprema je važno sredstvo za osiguranje nesmetanog rada masovne proizvodnje i konačni proizvod koji ispunjava zahteve kupca.

Samo obrada odeće u dokumentu o smernicama, po specifikacijama odeće, šivanju, peglanju, pakovanju i sl. Iznose detaljne zahteve, kolokacija odeće, gustina šava i drugi detalji problema je takođe jasan, vidi tabelu 1- 1. Svi procesi obrade obuće treba strogo zasnivati ​​na zahtevima procesa.

Zahtjevi za model proizvodnje precizne veličine, kompletne specifikacije. Linija konture relevantnog položaja je potpuno istovetna. Model treba označiti na broju odeljka odjeće, lokaciji, specifikacijama, pravilu svilenog zrna i zahtjevima kvaliteta, kao i u odgovarajućem poglavlju o modelu za sjepljivanje.

Nakon završetka procesa rada i formulacije modela, može se sprovesti proizvodnja malih serija odjeće, u skladu sa zahtjevima kupaca i procesuirati pravovremenu korekciju odstupanja i proces koji je teško riješiti tako da veliki protok serije glatko. Odjeća za uzorke Nakon što je potrošač potvrdio da je potpis postao važna ispitna osnova.