Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Novosti > Sadržaj
Tekstilna industrija ubrzala izradu konkurencije u inostranstvu Nova prednosti Jan 30, 2018

Udruženje tekstilne industrije iz Kine, potpredsednik Xu Yingxin, intervju sa novinarima, rekao je da je tempo porasta sa otvaranjem u spoljni svijet, tekstilna preduzeća u Kini od zajedničkog i zajedničkog izrade novih modela kao što su ubrzanje globalne integracije industrijskih lanaca, izgradnja novih međunarodna konkurentna prednost. 2018. godine ćemo jačati povezanost sa zemljama duž Jednog pojasa i jednog puta i relevantnih regiona i promovirati međunarodnu saradnju proizvodnih kapaciteta na tekstilnom polju, a posebno izgradnju zonama u inostranstvu.

Tokom protekle godine i potpuna liberalizacija kineske tekstilne industrije ubrzala je formiranje novog obrazca, u aspektima aspekta, nivoa, strukture, rasporeda, dalje, kroz industrijski lanac "izlaznog" izvora i nizvodnih izvora, istraživanja i razvojne mogućnosti i napredne tehnologije, visokokvalitetni terminalni kanali u oblastima kao što su investicije i spajanja i akvizicije, postepeno su formirali novu prednost.

Među njima, više od 20 kineskih tekstilnih preduzeća, kao što su sunce i Wuxi Yimian, potpisale su memorandum o ulaganju ili formalni sporazum sa Etiopijom. U Vijetnamu, pamučna tekstilna ulaganja u Kini su više od 2,5 miliona ingota. Mnoga velika preduzeća za pletenje odeće su izgradila jedinstveni mod sa bliskom saradnjom u domaćoj i jugoistočnoj Aziji. U Francuskoj, Italiji i drugim zemljama i regionima, kineska tekstilna preduzeća takođe ubrzavaju izgled modne industrije i deljenju kako bi stvorila dodatnu vrijednost tekstila.

Xu Yingxin rekao je, s obzirom na to da je osnovana u martu ove godine u Kini, tekstilni međunarodni kapaciteti zadružnog preduzeća, sve veći broj tekstilnih preduzeća koji će se putem "mora" smanjiti troškovi proizvodnje, da se odupru neurednoj konkurenciji, promovišu međunarodne visokokvalitetni priključak projekta i kapacitet saradnje. Kineski izvoz tekstilne industrije trenutno iznosi 300 milijardi dolara.

Zatim, tekstilna industrija će realizovati globalno tržište sa globalnim resursima, i kultivisati grupu multinacionalnih proizvodnih preduzeća i modnih grupa. Kineski tekstilni medjunarodni proizvodni kapaciteti kooperativni savezni savez za proizvodnju će izgraditi gladak kanal između domaćih preferencijalnih finansijskih resursa i prekomorskih finansijskih sredstava preduzeća kako bi pomogli "izlaziti".

Na nacionalnoj konferenciji o industriji i informacionoj tehnologiji iz 2018. godine ministar industrije i informisanja rekao je da će MiaoWei ojačati proizvodnju, tekstil, građevinske materijale u oblastima kao što su kapaciteti za međunarodnu saradnju, a naročito za promociju izgradnje parka u inostranstvu, trgovinske i investicione trenje.

Miit će pravovremenu tekstualnu industriju povezati smernice za postavljanje u zemlji i inostranstvu, specifične politike podrške, podsticati preduzeća na multinacionalnu izgradnju pamuka, vune i drugih prekomorskih sirovina, kako bi se ojačala izgradnja robnih marki i kanala prodaje ciljnih tržišta za razvoj sposobnosti.

http://www.jinertefabric.com/