Kontaktiraj nas

Tel: + 86-510-83381959

Faks: + 86-510-83398636

Mob: + 86-13506198475

E-mail: johnshen@jinerte.com

Dodaj: No.8 Huihe Road, Qianzhou Industrial Park Huishan Distrikta, Wuxi City, Jiangsu

Dom > Novosti > Sadržaj
19th International Expo za tekstilne tkanine i dodatke Hangzhou Kina Dec 15, 2017

Uspešna pozadina
Na međunarodnom sajmu tekstila i pribora iz 19 Kine (Hangzhou) prvi put je održan 2000. godine i brzo je porastao sa brzim razvojem globalne industrije tekstila i odjeće. Kroz svoju 17-godišnju istoriju, Hangzhou tekstilni sajam je postao zlatna platforma za domaće i prekomorske proizvođače da prošire svoju prodaju i razviju potencijalne kupce. Istovremeno, poznata je i kao najveća i najsveobuhvatnija izložba u provinciji Zhejiang.

Prethodna situacija
Izlagači: izložbeni prostor svake izložbe ima ukupnu površinu od 36.000 kvadratnih metara, a izlagači iz 17 zemalja i regija učestvuju na izložbi. Domaći izlagači činili su 71%, a strani izvoznici 29%. Kabina je uređena u kategorijama pamuka, konoplje, svile, vune, kemijskih vlakana, funkcionalnih tkanina, pletenja, pomoćnih materijala i tako dalje. Dokazani su uspješni uspjeh izložbe i prisustvovali tkaninama pokazuju da je preduzeće i dalje dugo zauvek, sve vrste novih fabrika tkanina također imaju trend rasta, a posebno ove godine dodato je i nekoliko novih izvanrednih preduzeća na novom sajmu promocije, nekoliko karakteristike domaće industrijske baze su takođe prisutne u obliku izlagača paviljona.
Publika: "Hangzhou tekstilni sajam 2017" tri puta uzastopno. Na sajtu je privuklo ukupno 38.978 (nepotpunih statističkih) kupaca iz industrije. Proizvođači odjeće i uvozne i izvozne kompanije činili su 73,38% od ukupnog broja.

textile fabric exhibition-1.jpg

Propaganda
1, publicitet za štampane medije, bićemo u više od 40 profesionalnih medija, kao i na centralnom nivou, u kojima se pojavljuje novine, izložba časopisa za štampu, nacionalna mreža propagandnih medija za štampu, koja je formirana iz radijacije Zhejiang.
2, Promocija mreže: na osnovu publiciteta i izložbe, sarađivat ćemo s profesionalnim dobavljačem informacija, pregledati zvanični vebsajt publike, informacije o industriji i pružiti dinamične informacije najprodavanijim izlagačima. Istovremeno, optimiziramo pretraživač i ključne reči Postavke tako da posjetitelji mogu tražiti informacije o izložbi.
3, Ogromni izvori baze podataka: preko udruženja i organizacione jedinice široko pozivaju baze profesionalnih kupaca tekstila, odjeće, kućnog tekstila, prtljaga, obuće i šešira, proizvođača i inozemne rukovodioce za izvoz i izvoz, direktor nabavke ili dizajnera za posjetu, nabavku i druge povezane industrije i ljudi.
4. Promocija direktne pošte: štampa 500.000 poziva i informacija o izložbi, i direktno slanje ili ih šalje na desetine hiljada profesionalnih publika na različite načine. U neposrednom posljednje vrijeme, osoblje ekipa profesionalnog call centra izložbe gbo će imati jedan-na-jedan obavijest, pozvati i podsjetiti svaku profesionalnu publiku da posjeti izložbu.
5, propaganda SMS-a: ispred izložbe ćemo biti pred izložbom koja blokira stotine hiljada tekstila i odeće vodeći broj mobilnog telefona, putem SMS poziva, podsjetiti potencijalnu publiku da posjeti izložbu, vidljivost izložbe i utjecaj.

textile fabric exhibintion.jpg

http://www.jinertefabric.com/